top of page

ἐν βιβλίῳ

INNOVATHENS Free Workshops

Βιώνεις πραγματικά την κάθε στιγμή της ζωής σου;

Νιώθεις ότι περιορίζεσαι από μικρές φωνούλες μέσα σου που σου λένε «Μη!»; Θέλεις να απαλλαγείς απ’ αυτές; Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να την κάνεις πράξη αλλά σε φοβίζει το φορολογικό πλαίσιο;

Όλες οι απαντήσεις –και αυτό το μήνα- στο INNOVATHENS!

Ιανουάριος 2021 | Νέες συνεργασίες!
 

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, εκτός από τα καθιερωμένα Free Workshops για ενήλικες που διοργανώνει κάθε μήνα –προς το παρόν μόνο- διαδικτυακά, με τη νέα χρονιά εγκαινιάζει δύο πολύ ξεχωριστές συνεργασίες. Από τον Ιανουάριο, μαζί με την 365 Evolution Lab και την λογιστική εταιρία Λογίστωρ, παρουσιάζουμε μία σειρά από σούπερ ενδιαφέροντα και πρωτοποριακά workshops και προ(σ)καλούμε φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη, επιχειρηματίες αλλά και όποιον/-α ενδιαφέρεται, να συντονιστεί στα online δίκτυά του INNOVATHENS και να τα παρακολουθήσει μέσω live streaming!

Πόσες φορές έχεις νιώσει απών/απούσα από την ίδια σου τη ζωή; Πόσες φορές έχεις νιώσει ότι έχεις χάσει στιγμές χαράς, ευτυχίας ή/και επιτυχίας γιατί απλά το μυαλό σου ταξίδευε αλλού; Πόσες φορές βρέθηκες να κυνηγάς το μέλλον ή να κοιτάς πίσω στο παρελθόν αγνοώντας το παρόν; Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, μέσα από το σεμινάριο Πάτα pause!, μαζί με το 365 Evolution Lab και εισηγήτρια την Ειρήνη Κάσδαγλη, professional certified NLP & life coach, θα γνωρίσουμε την «ενσυνειδητότητα» (ή αλλιώς “mindfulness”) και τους τρόπους εφαρμογής της. Θα μάθουμε πώς μπορούμε να καλλιεργήσουμε αυτή τη δεξιότητα ώστε να είμαστε παρόντες/-ούσες και να βιώνουμε την κάθε στιγμή της προσωπικής και επαγγελματικής μας ζωής.

Μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, θα ανακαλύψουμε ότι τελικά Όλα είναι στο μυαλό!. Πόσες φορές έχεις ακούσει μέσα σου αυτή τη μικρή φωνούλα που σου λέει «Μη… Δεν μπορείς… Δεν πρέπει… Δεν θα τα καταφέρεις!»; Οι περιοριστικές πεποιθήσεις είναι σκέψεις που κάνει κάποιος για τον εαυτό του, τους άλλους και τον κόσμο και θεωρεί ότι είναι η απόλυτη αλήθεια. Είναι όσα μας εμποδίζουν να πάμε παρακάτω, να τολμήσουμε, να προσπαθήσουμε, να κάνουμε όλα αυτά που πραγματικά θέλουμε. Στο σεμινάριο, μαζί με την Ειρήνη Κάσδαγλη, θα μελετήσουμε τις πεποιθήσεις αυτές, τι είναι, πώς δημιουργούνται ενώ θα μάθουμε πώς μπορούμε να απαλλαγούμε απ’ αυτές και να πιστέψουμε στον εαυτό μας.

Σε άλλα νέα, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, μαζί με την λογιστική εταιρία Λογίστωρ παρουσιάζουμε το πολύ-πολύ χρήσιμο Σεμινάριο φορολογίας για start-up! Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να την κάνεις πράξη; Θέλεις να ξεκινήσεις τη δική σου εταιρία; Είσαι νέος ή νέα επιχειρηματίας με απορίες για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σου; Σε φοβίζει το φορολογικό πλαίσιο και θέλεις να μάθεις περισσότερα από έναν ειδικό; Ο Ιωάννης Γκούζος, φορολογικός σύμβουλος επιχειρήσεων & ιδρυτής της εταιρίας, θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις υπεύθυνα!

Σε περιμένουμε!

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS.
 

#INNOVATHENSFreeWorkshops
#INNOVATHENSWorkshops
#INNOVATHENSEducation


Μπορείς να τα παρακολουθήσεις όλα μέσω live streaming στο παρακάτω link: www.innovathens.gr/live/ 

 

Πληροφορίες:

Πότε:
365 Evolution Lab
Πάτα pause! | 21.01.2021
Όλα είναι στο μυαλό! | 28.01.2021

Λογίστωρ
Σεμινάριο φορολογίας για start-up | 27.01.2021

Ώρα: 17.00
Πού: Online μέσω live streaming στο www.innovathens.gr/live

 

Λίγα λόγια για τους εισηγητές:

Ειρήνη Κάσδαγλη | Professional certified NLP & life coach, founder & owner - 365 Evolution Lab

Η Ειρήνη Κάσδαγλη, τα τελευταία 13 χρόνια, εργαζόταν σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία, αρχικά στη διεύθυνση προσωπικού, στο τομέα εκπαίδευσης και τα τελευταία 5 χρόνια στην υποδιεύθυνση εκπαίδευσης πωλήσεων. Πιστεύει στη δύναμη της γνώσης και της καθημερινής εξέλιξης. Το 2019 τόλμησε να ονειρευτεί και να βάλω νέους στόχους. Απέκτησε νέες γνώσεις και δεξιότητες και έκανε τους στόχους της πραγματικότητα. Δημιούργησε τη 365 Εvolution Lab με όραμα την καθημερινή μας εξέλιξη. Το μυαλό μας, το σώμα μας είναι ένα εργαστήριο (lab) που κάθε μέρα (365) μπορεί να εξελιχθεί (evolution). Ο καθένας μας μπορεί να πιστέψει στον εαυτό του, να αναπτύξει νέες δεξιότητες, νέες καλές συνήθειες, να απαλλαχθεί από φόβους και φοβίες και όποιες περιοριστικές πεποιθήσεις τον εμποδίζουν να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει να είναι. Κάθε μέρα είναι μία νέα ευκαιρία να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Ιωάννης Γκούζος | Φορολογικός σύμβουλος επιχειρήσεων, founder - Λογίστωρ

Ο Ιωάννης Γκούζος, πτυχιούχος οικονομίας και διοίκησης με κατεύθυνση την λογιστική,  εργάστηκε σε λογιστικό γραφείο από το 2009 έως το 2014 . Το 2014, παρακολούθησε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Από το 2014 έως το 2018, εργάστηκε σε γνωστή ελεγκτική εταιρεία όπου ήταν μέλος ομάδας ελέγχου που εξέδιδε φορολογικά πιστοποιητικά και πιστοποιούσε οικονομικές καταστάσεις μεσαίων και μεγάλων Ανωνύμων Εταιρειών. Έχει ιδρύσει την λογιστική εταιρεία Λογίστωρ που ειδικεύεται στην σύσταση εταιρειών, στον φορολογικό σχεδιασμό νέων και υφιστάμενων εταιρειών, στον προληπτικό φορολογικό έλεγχο καθώς και στην καθολική υποστήριξη οργάνωσης και εποπτείας συγχρόνων λογιστηρίων.

Σε συνεργασία:

 

 

 

 

INNOVATHENS powered by Samsung
Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων
Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2
Πειραιώς 100 Γκάζι, 11854 Αθήνα
213 0109300
info@innovathens.gr
www.innovathens.gr

 

 

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
213 0109300

press@athens-technopolis.gr

www.athens-technopolis.gr

 

 

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

 

 

 

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, με τη νέα χρονιά εγκαινιάζει δύο πολύ ξεχωριστές συνεργασίες.

 

Νέα Κυκλοφορία

INNOVATHENS Free Workshops

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, με τη νέα χρονιά εγκαινιάζει δύο πολύ ξεχωριστές συνεργασίες.

 

innovathens_free_workshops_jan2021.jpg

Επικοινωνήστε μαζί μας!

info@envivlio.com

mob : 6944018135

  • Instagram
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page